extra specifieke CO sensor voor 3GAS+ Square gasalarm


sinds 16-11-2023 20:31:49

Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto extra specifieke co sensor voor 3gas square gasalarm caravans en kamperen caravan accessoires
prijs: € 33,95
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

extra specifieke CO sensor tbv 3GAS+ Square gasalarm. Deze extra optionele CO sensoren detecteert alléén koolmonoxide gassen en is hiermee sneller dan sensoren die meerder gassen meten, hiermee voldoet deze sensor dan ook aan de nieuwste regelgeving. extra specifieke CO sensor voor  3GAS+  Square gasalarm
 

Deze extra optionele CO sensoren detecteert alleen koolmonoxide gassen en is hiermee sneller dan sensoren die meerder gassen meten, hiermee voldoet deze sensor dan ook aan de nieuwste regelgeving.

Het is mogelijk om 2 extra optionele sensoren aan te sluiten op het gasalarm. Bijvoorbeeld in een andere ruimte of op een andere hoogte.

 

De kabel bij deze extra sensor is 270 cm lang.

Om optimaal gebruik te maken van een gasalarm in het algemeen, is het sterk aan te bevelen met twee sensoren te werken. We raden aan het alarm op een hoogte van 30 cm boven de vloer te installeren voor dalende gassen, en de optionele extra sensor minimaal 1,50 hoog en minimaal 20 cm onder het plafond.

 

(In verband met regelgeving komt er een extra sensor bij specifiek voor CO. CO wordt daarmee een stuk sneller gedetecteerd. De sensoren in het alarm en in de extra sensor zijn wide range en vangen alle gassen op. de specifieke CO sensor reageert een stuk sneller op CO en wordt altijd boven gemonteerd.)

Satellietwinkels van CardWriter al 20 jaar!

Bezoek onze vestiging of bestel eenvoudig via onze webwinkel.

 ● Satellietspecialisten
 ● CanalDigitaal "Excellent" Dealer
 ● Officieel dealer diverse providers en merken.
 ● óók fysieke winkel
 ● ruime voorraad
 ● eigen installatiedienst
 ● uitsluitend gecertificeerd personeel
 ● Nederlands keurmerk
 ● uitsluitend originele producten!

CardWriter in Zoetermeer
Blauw-roodlaan 26 - 28
2718 SJ Zoetermeer
telefoon: 079 82 00 387

bezoek onze website: www.cardwriter.nl


Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112558799 Meld aan Aanbodpagina