Digitaal draadloos camerasysteem DRC4340


  • Grote foto digitaal draadloos camerasysteem drc4340 caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto digitaal draadloos camerasysteem drc4340 caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto digitaal draadloos camerasysteem drc4340 caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto digitaal draadloos camerasysteem drc4340 caravans en kamperen caravan accessoires
€ 189,95
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Digitaal draadloos camerasysteem DRC4340:
Pro User Digitaal achteruitrijcamera DRC 4340 Met de ProUser digitale achteruitrijcamera DRC 4340 heeft u perfect zicht achter uw caravan tijdens het achteruitrijden. Het systeem werkt op een betrouwbare en storingsvrije draadloze 2,4 GHz verbinding, waarmee u een berijk heeft tot 50 meter. Het systeem wordt automatisch ingeschakeld als u de versnelling in de achteruit stand zit (voeding via acheruitrijlicht). De weersbestendige CMOS camera is uitgevoerd met 6 infrarood LED's welke ook goed zicht levert wanneer het donker is. Het 4,3"(12 cm) kleuren beeldscherm geeft u dan een goed beeld van alles wat er acht uw caravan gebeurt. Specificaties: Aansluitspanning : 12V/24V Aantal camera&rsquos: 1 (mogelijkheid tot 2e camera) Digitale draadloze zender: 2,4 Ghz Afmetingen display: 4,3&rdquo Bevestiging camera: montageplaat

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805412

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.