Culligan Inline Waterfilter (in-line vervangingsfilter)


sinds 18-9-2020 04:06:14

Grote foto culligan inline waterfilter in line vervangingsfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 59
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het betreft hier een vervangende filtercartridge voor het Inline waterfilter van Culligan.
Het Culligan In-line waterfilter is een inline waterfilter met membraan en actiefkool dat schadelijke micro-organismen, schadelijke chemische residuen en nare geuren en/of smaken uit het water haalt. De noodzakelijke minerale stoffen in het water blijven behouden. Het membraan laat door wat nodig is in het water en wat overbodig is blijft achter in het filter. Het actief-kool maakt het water weer smakelijk.
KDF-technologie
Het Culligan inline-filter bevat zgn. KDF-technologie . KDF is een oxidatie-reductie medium (redox) dat o.a. chloor, zware metalen en andere vervuilingen uit het water haalt. Het heeft een bacteriostatische werking waardoor het de vermenigvuldiging van micro-organismen in het filter tegengaat en de doorvoer ervan belet.
En KDF stelt het actief-kool nog beter in staat om geur en smaak uit het water te halen. Hierdoor verlengt KDF de levensduur van het filter aanzienlijk. KDF is een trademark van KDF Fluid Treatment Inc. USA.
Combineer het met een voorfilter en een UV-C unit voor superschoon drinkwater
In combinatie met een voorfilter, voor het grove werk en dus een langere levensduur van het inline-filter, en een UV-unit zoals de InstantTrust Marine, maakt het het water uit je opslagtank helemaal veilig, schoon en smakelijk.
Voor optimale werking monteer je het in-line filter zo dicht mogelijk bij de drinkwaterkraan. Vervang het filter elk jaar of na elke 7.500 tot 10.000 liter (afhankelijk van de waterkwaliteit en wel of geen gebruik van een UV-waterzuiveringsunit, voorfilters, etc.).
Het Culligan inline waterfilter is ook zeer geschikt als voorfilter wanneer je de tank van je camper, caravan of boot vult met drinkwater. Zo weet je dat je overal onderweg schoon water zonder sediment in je tank krijgt. Eenvoudig te monteren dankzij de 3/4" schroefaansluitingen.
Kenmerken vervangende filtercartridge:
 ● Filtersoort: actief-kool met KDF®
 ● Doorstroom-snelheid: 3,7 liter per minuut
 ● NSF gecertificeerd
 ● Reduceert slechte smaak en geur, chloor geur en smaak en zwevende deeltjes (sediment)
 ● Bevat KDF voor het reduceren van o.a. ijzer, zware metalen en bacteriën
 ● Bacteriostatische filtratie technologie belet de vermeerdering en doorlating van micro-organismen
 ● Kan ook gebruikt worden als een tuin-filter
 ● Hoge doorstroomsnelheid zodat het bijvullen snel gaat
 ● Gemakkelijk aan te sluiten aan elke 3/4" tuinslang of schroef-aansluiting voor 'pre-tank'-filtratie voor campers, trailers, caravans of boten

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op tele
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361585 Meld aan Aanbodpagina