Culligan Inline Waterfilter


sinds 18-9-2020 04:06:27

  • Grote foto culligan inline waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto culligan inline waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto culligan inline waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto culligan inline waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 79
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Culligan Inline Waterfilter is een in-line waterfilter met membraan en actiefkool dat schadelijke micro-organismen, schadelijke chemische residuen en nare geuren en/of smaken uit het water haalt. De noodzakelijke minerale stoffen in het water blijven behouden. Het membraan laat door wat nodig is in het water en wat overbodig is wordt tegengehouden door het filter. Het actiefkool maakt het water weer smakelijk.
KDF-technologie
Het Culligan inline-filter bevat zgn. KDF-technologie . KDF is een oxidatie-reductie medium (redox) dat o.a. chloor, zware metalen en andere vervuilingen uit het water haalt. Het heeft een bacteriostatische werking waardoor het de vermenigvuldiging van micro-organismen in het filter tegengaat en de doorvoer ervan belet.
En KDF stelt het actief-kool nog beter in staat om geur en smaak uit het water te halen. Hierdoor verlengt KDF de levensduur van het filter aanzienlijk. KDF is een trademark van KDF Fluid Treatment Inc. USA.
Gemakkelijk aan te sluiten op tuinslangen, waterslangen en waterleidingen
Het in-line filter wordt geleverd met verschillende verlooptules, met een diameter van 12 en 20 millimeter. Hierdoor zijn de meestgebruikte waterslangen op het inline waterfilter aan te sluiten. De 3/4"-aansluitingen kun je ook gebruiken om het filter op andere manieren aan te sluiten. De meegeleverde beugels stellen je in staat het systeem aan een muur of op houten plaat te bevestigen.
In tegenstelling tot het Torayvino MK2 kraanfilter, is het niet mogelijk de filterfunctie van het in-line filter tijdelijk uit te schakelen. Doordat al het passerende water wordt gezuiverd gaat dit ten koste van de levensduur.
Echter, de capaciteit van het inline filter is veel groter, bij normaal gebruik gaat het filter een jaar mee. Bovendien is het zeer eenvoudig te vervangen. Vervang het filter elk jaar of na elke 7.500 tot 10.000 liter (afhankelijk van de waterkwaliteit en wel of geen gebruik van een UV-waterzuiveringsunit, voorfilters, etc.).
Bij Noodzaken kun je ook terecht voor een vervangende filtercartridge van Culligan.
Kenmerken vervangende filtercartridge:
 ● Filtersoort: actief-kool met KDF® - Wat is KDF?
 ● Doorstroom-snelheid: 3,7 liter per minuut
 ● NSF gecertificeerd
 ● Reduceert slechte smaak en geur, chloor geur en smaak en zwevende deeltjes (sediment)
 ● Bevat KDF voor het reduceren van o.a. ijzer, zware metalen en bacteriën
 ● Bacteriostatische filtratie technologie belet de vermeerdering en doorlating van micro-organismen
 ● Kan ook gebruikt worden als een tuin-filter
 ● Hoge doorstroomsnelheid zodat het bijvullen snel gaat
 ● Gemakkelijk aan te sluiten aan elke 3/4" tuinslang of schroef-aansluiting voor 'pre-tank'-filtratie voor campers, trailers, caravans of boten

 

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl

Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361300 Meld aan Aanbodpagina