Converter DC 50 ( Booster ) inbouwen


  • Grote foto converter dc 50 booster inbouwen caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto converter dc 50 booster inbouwen caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto converter dc 50 booster inbouwen caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto converter dc 50 booster inbouwen caravans en kamperen caravan accessoires
€ 159
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Converter DC 50 ( Booster ) inbouwen:
Deze converter compenseert het spanningsverlies over de kabel tussen auto- en boordaccu. Het gevolg is dat de boordaccu tijdens het rijden nu wel met de juiste spanning geladen wordt. Gevoelige 12V verbruikers (TFT schermen, laptop, Satelietsysteem) hebben een constante gestabiliseerde spanning nodig. Tussen de 9,2 en 18V ingangsspanning levert deze converter een stabiele constante 12V (uitgangsspanning is regelbaar). Deze DC-DC converter kunt u ook in serie zetten om zodoende een hoger vermogen te verkrijgen (100 Watt). Output 10-16V.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22809607

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.