Coghlan's Magnesium Fire Starter


  • Grote foto coghlan magnesium fire starter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto coghlan magnesium fire starter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto coghlan magnesium fire starter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto coghlan magnesium fire starter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 8,95
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Eenvoudig vuur maken door stevig met een mes over deze Coghlan's Magnesium Firestarter te schrapen.

Wanneer het magnesium schraapsel vlam vat, wordt het wel 2980ºC heet en kan het zelfs enigszins vochtig tondelmateriaal doen ontvlammen.

N.B. de blisterverpakking is van dun plastic, in sommige gevallen hangt de Firestarter er zelfs half uit, of kan het zijn dat die zelfs onderin de doos zit van je bestelling. De Firestarter zelf is van prima kwaliteit, daar zal het niet aan liggen, maar de verpakking is dus niet super. 

Gewicht: 40 gram
Afmeting: 7,8 x 2,5 x 1 cm
 


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0056389078703
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Coghlan's
 ● SKU (eigen artikel code): 387870RR
Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23361792

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.