Coghlan's Emergency Tinder (brandstofblokjes)


sinds 18-10-2021 03:04:46

Grote foto coghlan emergency tinder brandstofblokjes caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 4,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Coghlan's Emergency Tinder zijn 10 stuks waterproof tinders (brandstofblokjes), die ook als navulling voor de Emergency Tinder Kit dienen.


 ● Vuur maken zonder lucifers zelfs als de tinder nat is
 ● Een tinderblokje brandt 5 - 7 minuten
 ● Niet giftig en geurloos

Maak met de flintlucifer uit de Emergency Tinder Kit vonken waarmee je een tinderblokje (de brandstof) kunt aansteken. Zorg dat je al voldoende brandbaar materiaal verzamelt hebt voordat je de tinder hebt aangestoken en voeg daarna langzaam brandbaar materiaal toe.

Tip: je kunt ook andere tools gebruiken die flink veel vonken veroorzaken om de Tinders te doen ontbranden, maar zorg wel dat ze dat altijd doen, ook als het nat weer is.

Inhoud:
10 stuks tinderblokjes
Gewicht: 25 gram


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0056389086494
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Coghlan's
 ● SKU (eigen artikel code): 388649RR


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25200217 Meld aan Aanbodpagina