Chalet De Lounger van Flevohome


sinds 9-8-2023 01:34:25

Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans Grote foto chalet de lounger van flevohome caravans en kamperen stacaravans
prijs: t.e.a.b.
Locatie : Nunspeet  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Al ruim 45 jaar bouwen wij in onze fabriek te Nunspeet met de grootste zorg en passie chalets van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen.

Maak kennis met de Lounger , het ''verlichte'' chalet met een eigentijdse look! Dit chalet met gelijkvloers terras en grote raampartijen is een prachtig ontwerp met een geheel andere en luxe uitstraling. Door de hoge ramen aan 2 zijden heeft dit model een open aanzien met een heerlijke uitloop naar het terras.
Al onze chalets zijn in basis winterhard en daarmee voorzien van goede isolatie, thermolint en CV met radiatoren.

Wij kunnen voor u de buitenbekleding zowel in het traditionele wit of crème aanbieden maar ook in de hout-look variant realiseren.

Extra wensen zijn altijd mogelijk.
Wij zijn gewend aan maatwerk.
Bij Flevohome is niets te gek.
Het aanleveren van een eigen ontwerp behoort ook bij ons tot de mogelijkheden. U mag van ons een goed en gedegen advies verwachten en wij denken graag met u mee. Inruil van toercaravan, stacaravan of chalet is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u ons contacten op:
telefoon: 0341-56 25 50
email: verkoop@flevohome.nl
website: www.flevohome.nl

Ook voor campinghouders en parkeigenaren bouwen wij graag! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Flevohome Chaletbouw BV
Industrieweg 66
8071 CW Nunspeet
Maandag t/m vrijdag: van 9:00 tot 16:30
Eventueel zaterdags op afspraak
 


Kenmerken: Kopen in NunspeetKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43867815 Meld aan Aanbodpagina