Carbon navulling t.b.v. Vario waterfilter (2-pack)


sinds 18-11-2021 03:46:48

Grote foto carbon navulling t.b.v. vario waterfilter 2 pack caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 19,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Twee zakjes Katadyn Carbon navulling (actief kool-navulpak) waarmee er weer fris-smakend water uit je Katadyn Vario waterfilter komt.

E en zakje navulling gaat zo'n 200 liter mee . Wanneer het water weer een nare smaak en geur krijgt is dat een teken om het koolgranulaat te vervangen, of ca. 6 maanden nadat het in gebruik is genomen .

De carbon navulling van Katadyn is speciaal gemaakt voor het Vario waterfilter van Katadyn. Gemaakt van hoge kwaliteit kokos en met de juiste korrelgrootte. Dus niet een te kleine korrel die in de filtercartridge terechtkomt en niet een te grote korrel waardoor je precies de juiste werking krijgt.

Een ander sterk punt van de actief kool van Katadyn is de alu-verpakking die voor een langdurige houdbaarheid zorgt. Je kunt de gesloten verpakking probleemloos vele jaren op de plank laten liggen.

Tenslotte wordt er ook twee sponsjes speciaal voor gebruik in de Vario meegeleverd. 

Inhoud: 2 zakjes actief kool-navulling voor ieder 200 liter - dus 400 liter in totaal
Gewicht: 100 gram
 
Wat is actief kool?
Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Actieve kool is een sterk adsorptiemiddel. De bekende Norit-tabletten zijn bijvoorbeeld ook gemaakt van actieve kool. Actieve kool wordt bereid door via een thermisch proces de gassen en onzuiverheden te verwijderen uit de koolstof.

Actieve kool heeft veel toepassingen in de geneeskunde (adsorptie van giftige stoffen), in de waterzuivering, procesindustrie (adsorptie van kwik en van dioxines en polychloorbifenylen (PCBs)) en om te ontkleuren (adsorptie van kleurstoffen) en te ontgeuren (adsorptie van geurstoffen).


- Bron: Wikipedia -

 


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 7612013150363
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Katadyn
 ● SKU (eigen artikel code): 8015036


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27263155 Meld aan Aanbodpagina