Bushcraft Paracord Mil-T-5040 Type III (15 meter - groen)


sinds 18-10-2021 03:04:46

Grote foto bushcraft paracord mil t 5040 type iii 15 meter groen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 9,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Paracord Mil-T-5040 Type III (15 meter - groen) is zeer sterk touw bruikbaar voor preppen, bushcraft en buitensportactiviteiten. In iedere bug-out-bag, get-home-bag of noodpakket zou eigenlijk een stuk paracord moeten zitten, een must-have dus!

Universeel paracord, multivezel 7-draads gevlochten van stevig nylon paracord. Lichtgewicht, slijtvast, vuilwerend en olie- en schimmelbestendig. Ideaal voor het bouwen van je shelter, reparatie van je uitrusting, het zetten van vallen etc.

Het betreft hier parachutekoord geproduceerd volgens militaire specificaties; Mil-T-5040 Type III. Dit zgn. "Mil Spec Paracord" is van de hoogste kwaliteit en heeft een grotere treksterkte van 250 kilo.


 ● Sterk en universeel bruikbaar nylon koord in legergroene kleur
 ● Mil Spec parachutekoord: Mil-T-5040 Type III
 ● Treksterkte 250 kilo
 ● Gevlochten binnenkoord met een beschermende mantel
 ● De gevlochten kern kan bv. gebruikt worden als naaigaren of vislijn

Lengte: 15 meter (50 ft)
Materiaal: nylon


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5016549973304
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: BCB Bushcraft
 ● SKU (eigen artikel code): CM030C BC


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23523949 Meld aan Aanbodpagina