Biod Scout, nu leverbaar als casco caravan.


sinds 1-6-2023 23:14:25

Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans Grote foto biod scout nu leverbaar als casco caravan. caravans en kamperen caravans
prijs: € 13950
Locatie : Heino  (Overijssel)

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Bouwjaar : 2023
Koop / Huur : Koop
Staat : Nieuw

Beschrijving

Terug van weggeweest: de Mercedes onder de caravans. De echte liefhebber krijgt waarschijnlijk kippenvel op armen en benen bij het lezen van dit bericht.
Aart Camperinbouw, producent van vele mooie VW camperbussen, brengt de Biod-caravan terug op de markt. “De Biod (beter is ons devies) behoeft eigenlijk geen toelichting, maar voor wie het niet kent: deze caravan staat bekend als de Mercedes onder de caravans”.
Of we nog niet druk genoeg zijn met het reguliere werk, hebben we nu dus ook de Biod-caravan geadopteerd. Maar ja, soms komen er kansen voorbij die je gewoon niet kunt laten liggen.
Zeker als die kansen zich voordoen in je eigen achtertuin. “Eind 2019 konden we de inboedel achter ons pand overnemen omdat ACC-group Biod caravans failliet werd verklaard. We hebben toen ook de officiële productiemallen in handen gekregen.”
De kenners weten dat Biod in de jaren ’60 symbool stond voor een revolutie in kamperen. De toenmalige producent besloot namelijk de overstap te maken van metaal (roestvrij staal) naar kunststof.
Dat proces ging zeker niet zonder slag of stoot en het werd ook met enige argwaan bekeken, maar de eigenaar wist de criticasters uiteindelijk wel de mond te snoeren. “Het was toen al een hele mooie stap op weg naar duurzaamheid.
Maar kunststof bood ook nieuwe mogelijkheden als het gaat om vormgeving en thermische en mechanische eigenschappen”.
Deze Biod Scout is enkel als casco leverbaar, voorlopig
Afmetingen binnen,
Breed 200 cm.
Hoog 201 cm.
Lengte 380 cm zonder dissel.
Adres gegevens,
Aart Camperinbouw
Zwolseweg 28
8141 EZ Heino
Tel. 0031-572-853133
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Bouwjaar: 2023, Koop / Huur: Koop, Staat: Nieuw, Kopen in Heino


Stuur bericht
Advertentienummer: 35495709 Meld aan Aanbodpagina