Bekledingsreiniger 500ml


sinds 28-8-2020 4:04:26

Grote foto bekledingsreiniger 500ml caravans en kamperen caravan accessoires
prijs: € 2,75
Locatie : Zeewolde  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Dunlop Tapijt- en Bekledingreiniger verwijdert doeltreffend vlekken en hardnekkig vuil zonder spoelen. Het is een zeer krachtig product, dat rechtstreeks is afgeleid van ons professioneel assortiment. De unieke formule zorgt voor eenvoudig ontvlekken en reinigen zonder spoelen. De actieve moleculen garanderen een perfect schoon, diep gereinigd, oppervlak. Een licht parfum verfrist het behandelde oppervlak. Dit product is ook geschikt voor huishoudelijke toepassingen op stoffen en tapijten.

Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8711252867830
 ● Merk - Algemeen: Dunlop
 ● SKU (eigen artikel code): 2432714249


Kenmerken: Kopen in ZeewoldeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23819797 Meld aan Aanbodpagina