BCB Wind- and Waterproof Matches in koker (25 stuks survival


sinds 18-11-2021 03:46:56

Grote foto bcb wind and waterproof matches in koker 25 stuks survival caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 3,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De nieuwste All-Weather Survival Match van BCB hebben ze “The Perfect Match” genoemd omdat deze wind- en waterbestendige stormlucifer je niet in de steek laat!

Deze all-weather survival matches hebben extra lange brandkoppen zodat ze veiliger zijn aan te steken en langer branden, in het bijzonder tijdens donkere omstandigheden of tijdens slechte weersomstandigheden waarin het extra moeilijk is om vuur te maken.

BCB Wind- and Waterproof Matches zijn NAVO-goedgekeurd en komen verpakt in een waterdichte koker die 25 survival matches en 3 strijkvlakken bevat waarvan er 1 totaal afgeschermd is van de elementen in de dop van de koker.

De BCB Wind- and Waterproof Matches zijn survivallucifers van hoge kwaliteit die voor een groot aantal doeleinden bruikbaar zijn, van het aansteken van een kaars bij een candlelight dinner tot het aansteken van een vuurtje om je warm te houden tijdens een sneeuwstorm.
Kenmerken BCB Survival lucifers in koker:

 ● Waterdichte koker met 25 stormlucifers en 3 afzonderlijk te gebruiken strijkvlakken
 ● NATO Approved: NSN: 9920-99-966-9432
 ● Hand-dipped and varnished

In de verpakking: groene transparante kunststof koker met 25 wind- en waterbestendige lucifers en 3 strijkvlakken


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5016549803434
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BCB Bushcraft
 ● SKU (eigen artikel code): CN343 BC


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24996854 Meld aan Aanbodpagina