Ballistol Universeel-olie (spuitbus 100 ml)


sinds 18-9-2020 04:06:06

Grote foto ballistol universeel olie spuitbus 100 ml caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 5,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Universeel-olie - ideaal voor 1001 doeleinden!
Voor reiniging en onderhoud van metaal, hout, leer, rubber, kunststof en nog veel meer.
Ballistol bestaat al bijna 100 jaar. Oorspronkelijk ontwikkeld voor het Duitse leger als onderhoudsmiddel voor vuurwapens, werd het al snel een begrip in het huishouden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Gebruik Ballistol en ontdek zelf wat dit prachtige product allemaal kan.
Alle bestanddelen zijn biologisch afbreekbaar en van natuurlijke herkomst. Ballistol is hars- en zuurvrij en goed bestand tegen veroudering en verharst niet. 
Ballistol is o.a. inzetbaar als contactspray en kruipolie, komt in de kleinste scheurtjes en kiertjes terecht en smeert en beschermd als de beste. Ballistol regenereert droog leer en maakt het waterafstotend, zacht en soepel. Ook hout wordt met Ballistol beschermd tegen vocht en vuil. Beschermt en verzorgt ook uw huisdieren. Het is voor vele toepassingen geschikt; outdoors, vrijetijd, sport, huishouden en op het werk. Maakt rubber (weer) flexibel en elastisch, smeert piepende en krakende versnellingen, beschermt metaal tegen roest...
Enkele toepassingen:
Leer: gebruik op laarzen, schoenen, handschoenen, holsters en zadels. Beschermt leer tegen water. Houdt leer zacht en soepel, maakt lichtere kleuren donkerder. Niet voor gebruik op suede.
Messen en gereedschappen: smeert, reinigt en beschermt metaal, plastic, rubber en hout. Te gebruiken als kruipolie voor de fijnste kiertjes. Maakt vastzittende bouten en moeren los. Ook te gebruiken als boor- en snijolie (20:1)
Bij en op het water: Gebruik het in het motorcompartiment op verbindingen, accupolen, beschermt electrische contacten. Smeert ritsen, drukknopen en lieren. Super voor vishengels, werpmolens, reels en ander vistuig. Beschermt aluminium tegen putjes en veroudering.
Auto en motor: houdt chroomdelen en velgen vrij van roest. Smeert en beschermt. Regenereert kunststof onderdelen. Breng het aan op de deurrubbers en gebruik het voor de autodeursloten tegen bevriezing. Ideaal voor het verwijderen van insecten- en teeraanslag.
Jacht en schietsport: Ballistol is uitstekend geschikt voor het onderhoud van jacht- en sportwapens. Neutraliseert en verhindert kruitresten, lood-, koper- en tombakaanslag. Verharst niet, kruipt in de kleinste spleetjes, lost alle vuil en harsen van slechte olie op. Na het gebruik slechts door-, in- en oversproeien van uw wapen en het reinigt zichzelf. De volgende dag doorhalen en onderhoud als gebruikelijk. Ook goed voor de geweerkolf en draagriem.
In-en-om-het-huis en vrijetijd: onwillige deursloten, piepende scharnieren, zonneschermen, schuifdeuren. Geschikt voor naaimachines, fiets, brommer. Skibindingen smeren tegen bevriezing, skateboards en rollerblades smeren.
Maakt vastzittende delen los en stroef lopende delen weer gangbaar. Ballistol onderhoudt tuingereedschap, grasmaaiers, scharen, slanghaspels, tuinmeubels. Beschermt tegen water, roest en vuil.
Tip: Voor het sleutelen aan auto of brommer wat Ballistol op de handen smeren zodat vuil en vet na afloop makkelijker van de handen af gaat en het beschermt de huid meteen. Ballistol werd als enige universeel-olie dermatologisch als "Zeer goed" getest!
Inhoud en soort verpakking: spuitbus 100 ml
Gewicht: 100 gram
 

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakket
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361755 Meld aan Aanbodpagina