Automatische schotel travel Vision R6 ( 80 cm )


  • Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto automatische schotel travel vision r6 80 cm caravans en kamperen caravan accessoires
€ 1395
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Automatische schotel travel Vision R6 ( 80 cm ):
De Travel Vision R6-80 is de krachtpatser van de r6 serie voor ontvangst in een groot gebied. Met de Travel Vision R6-80 kunt u ongestoord genieten, de voordelen zijn legio! Met een schoteldiameter van 80cm in combinatie met de speciale vorm van het blad heeft de Travel Vision R6-80 een zeer hoog rendement en een uitstekende digitale ontvangstkwaliteit. Het schotelblad is gemaakt van kunsthars met glasfiber en is hierdoor uitermate geschikt voor mobiel gebruik. De R6-80 beschikt over een groot en stabiel statief en is voorzien van een stevige armconstructie voor de LNB. Met deze schotel kunt u in een groot gebied tv kijken. Specificaties: &bull Met één druk op de knop volledig automatisch uitrichten op de door u gewenste satelliet &bull Voorzien van een unieke uitneembare en gepatenteerde antidiefstal bedieningsmodule &bull De allernieuwste technologie op het gebied van satellietherkenning (DVB-S2) &bull GPS positioneringssyssteem voor het snel vinden van de satelliet &bull Nederlandstalig verlicht bedieningspaneel en uiterst eenvoudig in gebruik &bull De R6-80 wordt in Nederland geproduceerd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen &bull De R6-80 staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid &bull 14 voorgeprogrammeerde satellieten in de voorkeurslijst &bull Simpel aan te sluiten met slechts één kabel naar uw tuner &bull Een hoogwaardig schotelblad gemaakt van kunsthars en glasfiber voor een optimaal rendement &bull Inbouw is niet nodig, de R6 is een mobiel systeem en biedt u optimale vrijheid en flexibiliteit &bull U kunt de R6 aansluiten op elke willekeurige receiver &bull Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren in optioneel verkrijgbare draagtas &bull 2 jaar volledige garantie Technische specificaties: &bull Schoteldiameter 80cm &bull Gewicht 11,5 kg &bull Voeding 230V AC naar 24V DC &bull Stroomverbruik max. 950 mA &bull Coax kabel 75 Ohm dubbel afgeschermd &bull 1 LNB uitgang &bull Verstelbare skew aanpassing &bull 14 voorgeprogrammeerde satellieten &bull 2 jaar garantie

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805156

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.