Automatische netspanning omschakeling 230V


Grote foto automatische netspanning omschakeling 230v caravans en kamperen caravan accessoires
€ 99,50
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Automatische netspanning omschakeling 230V:
Als u een inverter of generator aan boord van uw camper of caravan heeft, maar u maakt ook regelmatig gebruik van netspanning, is het lastig om steeds de bekabeling te veranderen. Met de Automatische netspanning omschakeling van BBA techniek hoeft dat niet meer. De Automatische netspanning omschakeling zal eerst controleren of er netspanning aanwezig is en deze dan doorgeven. Is dit niet het geval dan wordt overgeschakeld naar de door de inverter/generator geleverde spanning. Het maximaal vermogen (P), is de maximale stroom (I) x de spanning (U): P=I x U: 10A x 230V = 2300W. Rekening houdend met een veiligheidsmarge van ongeveer 10%, is het maximaal vermogen dus circa 2100W. Nominal current: 10 A Spanning: 230 V Kleur: Zwart

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805355

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.