AQUA Logic Standaard-C-Ultra 10" High Capacity (filterelemen


sinds 1-12-2021 03:00:04

  • Grote foto aqua logic standaard c ultra 10 high capacity filterelemen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic standaard c ultra 10 high capacity filterelemen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto aqua logic standaard c ultra 10 high capacity filterelemen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic standaard c ultra 10 high capacity filterelemen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 79,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De AQUA Logic Standaard-C-Ultra 10" High Capacity is een vervangend filterelement voor in standaard 10" behuizingen van inline waterfilters.


 ●  Geschikt voor standaard 10" filterbehuizingen
 ●  High Capacity-uitvoering
 ●  Ultra-membraanfiltratie 0.03 micron - filtert micro-organismen zoals bacteriën
 ●  Actief-kool - adsorbeert geur, kleur en smaak, alsook chloor en andere chemicaliën
High Capacity Filterelement Ultra-C
Het Standaard-C-Ultra is een 10" filterelement dat werkt op basis van actief-kool en ultra-membraan-filtratie (0.03 micron) .

Het betreft hier de HC-uitvoering, High Capacity . Dit is de uitvoering met de beste specificaties en langste levensduur speciaal voor de veeleisende gebruiker.

Heb jij een zelfvoorzienend huis of ben je bijvoorbeeld veel onderweg met je camper of boot, dan is de HC-uitvoering het meest geschikt. Ga je slechts enkele weken op vakantie dan kun je ook met de NC-uitvoering prima uit de voeten, de Normal Capacity. 
C-Ultra filters
Het C-Ultra concept is een uniek en zeer compact drinkwater filter, ontworpen voor een groeiende groep mensen die reizen met camper of caravan of hun eigen drinkwater willen filteren.

Toepassingen zijn zelfvoorzienende tiny-homes , offgrid-huizen , caravans , campers , plezierjachten of situaties waarbij de reguliere watervoorziening niet betrouwbaar is. Bijvoorbeeld door vervuiling en/of besmetting van drinkwater.Filtertechniek C-Ultra: 0.03 micron ultra-membraan + actief-kool = veilig en smakelijk drinkwater
Het filtermedium bestaat uit actief-kool in combinatie met een ultra-membraan filter, bestaande uit een groot aantal capillaire doorlatende buisjes.

Het actief-kool  bestaat uit een 100% organisch materiaal (kokosnoot-bast) verwerkt in kleine deeltjes met zeer hoog adsorptie-vermogen. Het actief-kool adsorbeert geur, kleur en smaak, als ook gisten, chloor en andere chemicaliën.

De ultra-membranen hebben een porie-grootte van slechts  0.03 micron , waardoor micro-organismen zoals bacteriën en protozoa worden afgevangen (bacterie-reductie > 99.9999%).

Door middel van de geïntegreerde reinigings-pad kan het filteroppervlak eenvoudig worden schoongemaakt. Het filter werkt zonder toevoeging van chemicaliën en is opgebouwd uit onderhoudsvrije en corrosievrije onderdelen.Ultra-uitvoering - de beste filtereigenschappen van de AQUA Logic filters
Noodzaken heeft bij de keuze voor de AQUA Logic waterfilters telkens gekozen voor de uitvoering met de beste filtereigenschappen. Dit is in de meeste gevallen de zgn. Ultra-uitvoering  die geschikt is voor de slechtste omstandigheden, met flink vervuild water.

Ultra staat bij AQUA Logic voor de filters die voorzien zijn van Ultra-membraan-filters met een porie-grootte van slechts 0.03 micron . Ultra-membraan-waterfilters zijn de modernste en meest betrouwbare methode om ziekmakende micro-organismen uit water te halen. Ook de meeste waterfilters van Sawyer, Lifesaver, Katadyn en Lifestraw werken met ultra-membraanfiltering.

Dat maakt ook de keuze eenvoudiger. En je wilt tenslotte geen risico lopen met de kwaliteit van je drinkwater. 
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26716075 Meld aan Aanbodpagina