AQUA Logic Siphon-C-Ultra (zwaartekracht-waterfilter)


sinds 14-3-2022 03:00:04

  • Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic siphon c ultra zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 59,50
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De AQUA Logic Siphon-C-Ultra is een zwaartekracht-waterfilter waarbij je dus niet hoeft te pompen of zuigen. Het filter functioneert door middel van hevelwerking (gravitatie) en heeft een opbrengst van ca.  14 liter per uur .
Aqualogic Siphon: het gemakkelijkste waterfilter ter wereld
Je legt het waterfilter eenvoudig in een emmer water die je iets hoger plaatst en laat de zwaartekracht de rest doen. Door het dichtdrukken van de 'clip' aan het uiteinde van de slang kun je de waterstroom onderbreken.

Het compacte zwaartekracht-waterfilter kan gemakkelijk worden meegenomen in een rugtas of in een noodhulp-kit. Geschikt voor tijdens noodsituaties, op reis, expedities, maar ook voor hulpverleners in rampsituaties of oorlogsgebieden.De werking van de De Siphon-C-Ultra Het Siphon-CS-Ultra waterfilter is een drietraps-filter , bestaande uit:


 ●  voorfilter-sleeve
 ●  100% organisch actief-kool en
 ●  ultra-membraan-filtratie (0.03 micron)
Trap 1 voorfilter: de dubbel-sleeve filterkous van fleece-stof vangt alle grovere zichtbare deeltjes (sedimenten) af.
Trap 2 100% organisch actief-kool:  het actief-kool  bestaat uit een 100% organisch materiaal (kokosnoot-bast) verwerkt in kleine deeltjes met zeer hoog adsorptie-vermogen.
Het actief-kool adsorbeert geur, kleur en smaak, als ook chloor en andere chemicaliën. 
Trap 3 ultra-membraan filtratie 0.03 micron:  het ultra-membraan  is samengesteld uit vele zeer dunne poreuze rietjes met een porie-grootte van slechts  0.03 micron , Hierdoor worden micro-organismen zoals bacteriën en protozoa afgevangen (bacteriereductie > 99,9999%).

Hiermee voorziet dit filter in schoon en veilig drinkwater voor een gezin in een rampsituatie, vluchtelingenkamp of onderontwikkeld gebied. Maar ook op reis kun je met een wateropbrengst van ca. 14 liter per uur goed uit de voeten met dit waterfilter.

Het filter wordt compleet geleverd inclusief de voorfilter-sleeve en een uitloopslang. Daardoor kan het waterfilter direct in gebruik genomen worden. Het enige dat je nog nodig hebt is een emmer en water.

Het filter werkt zonder toegevoegde chemicaliën en is vervaardigd uit onderhoudsvrije en corrosie-vrije onderdelen.
Ultra-uitvoering - de beste filtereigenschappen
Noodzaken heeft bij de keuze voor de AQUA Logic waterfilters telkens gekozen voor de uitvoering met de beste filtereigenschappen. Dit is in de meeste gevallen de zgn. Ultra-uitvoering . Die zijn geschikt voor de slechtste omstandigheden, met flink vervuild water.

Ultra staat bij AQUA Logic voor de filters die voorzien zijn van Ultra-membraan-filters met een porie-grootte van slechts 0.03 micron . Ultra-membraan-waterfilters zijn de modernste en meest betrouwbare methode om ziekmakende micro-organismen uit water te halen. Ook de meeste waterfilters van Sawyer, Lifesaver, Katadyn en Lifestraw werken met ultra-membraanfiltering.

Dat maakt ook de keuze eenvoudiger. En je wilt tenslotte geen risico lopen met de kwaliteit van je drinkwater. Of dat nu tijdens een calamiteit is, of op een 3-daagse wandeltocht in de bergen.
AQUA Logic - geen commercieel product met glossy verpakking
De onderdelen van de AQUA Logic filters worden gedeeltelijk geproduceerd in ontwikkelingslanden e
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28240289 Meld aan Aanbodpagina