AQUA Logic Inline-C-Ultra 10" waterfilter (actief-kool + ult


sinds 3-9-2021 16:12:03

  • Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto aqua logic inline c ultra 10 waterfilter actief kool ult caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 119,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De AQUA Logic Inline-C-Ultra is een zgn. inline waterfilter dat in een bestaand waterdruksysteem kan worden gemonteerd. Het filter heeft een zeer lage drukval waardoor het zeer geschikt is voor in plezierjachten, campers en caravans die vaak met eenvoudige drukpompen uitgerust zijn.

Het Inline-C-Ultra concept is een uniek en zeer compact drinkwater filter, ontworpen voor een groeiende groep mensen die reizen met camper of caravan of hun eigen drinkwater willen filteren.

Toepassingen zijn zelfvoorzienende tiny-homes , offgrid-huizen , caravans , campers , plezierjachten of situaties waarbij de reguliere watervoorziening niet betrouwbaar is. Bijvoorbeeld door vervuiling en/of besmetting van drinkwater.

Het bijzondere aan de Inline-C-Ultra is dat je maar één 10" filterbehuizing nodig hebt om veilig en helder drinkwater te verkrijgen. Dit in tegenstelling tot veel andere inline oplossingen waarbij je hele rijen van inline filters achter elkaar moet monteren, met verschillende soorten filterelementen.

Een werkwijze welke vooral bedoeld is om zoveel mogelijk omzet voor de betreffende leverancier te genereren. Die complexe set-up is echter in de meeste situaties helemaal niet nodig want de Inline-C-Ultra werkt op basis van een hele betrouwbare en bewezen filtertechniek.Filtertechniek: 0.03 micron ultra-membraan + actief-kool = veilig en smakelijk drinkwater
Het filtermedium bestaat uit actief-kool in combinatie met een ultra-membraan filter, bestaande uit een groot aantal capillaire doorlatende buisjes.

Het actief-kool  bestaat uit een 100% organisch materiaal (kokosnoot-bast) verwerkt in kleine deeltjes met zeer hoog adsorptie-vermogen. Het actief-kool adsorbeert geur, kleur en smaak, als ook gisten, chloor en andere chemicaliën.

De ultra-membranen hebben een porie-grootte van slechts  0.03 micron , waardoor micro-organismen zoals bacteriën en protozoa worden afgevangen (bacterie-reductie > 99.9999%).

Door middel van de geïntegreerde reinigings-pad kan het filteroppervlak eenvoudig worden schoongemaakt. Het filter werkt zonder toevoeging van chemicaliën en is opgebouwd uit onderhoudsvrije en corrosievrije onderdelen.Ultra-uitvoering - de beste filtereigenschappen
Noodzaken heeft bij de keuze voor de AQUA Logic waterfilters telkens gekozen voor de uitvoering met de beste filtereigenschappen. Dit is in de meeste gevallen de zgn. Ultra-uitvoering  die geschikt is voor de slechtste omstandigheden, met flink vervuild water.

Ultra staat bij AQUA Logic voor de filters die voorzien zijn van Ultra-membraan-filters met een porie-grootte van slechts 0.03 micron . Ultra-membraan-waterfilters zijn de modernste en meest betrouwbare methode om ziekmakende micro-organismen uit water te halen. Ook de meeste waterfilters van Sawyer, Lifesaver, Katadyn en Lifestraw werken met ultra-membraanfiltering.

Dat maakt ook de keuze eenvoudiger. En je wilt tenslotte geen risico lopen met de kwaliteit van je drinkwater. 
AQUA Logic - geen commercieel product met glossy verpakking
De onderdelen van de AQUA Logic filters worden gedeeltelijk geproduceerd in ontwikkelingslanden en geassembleerd in Nederland. Dit gebeurt door vrijwilligers van de stichting IBOTA. Het product heeft geen glossy verpakking en geen commerciële uitstraling omda
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26716074 Meld aan Aanbodpagina